En berättelse om varför vi sökte den Svenska agenturen för Thornit

En av våra tikar har haft öronproblem sedan tidig ålder och är behandlad ett antal gånger med dom vanligaste örondropparna. Frid och fröjd en kort tid sedan kom problemen tillbaka.

Hösten 2005 hade hon riktigt ont, då vände jag mig till ett av landets största djursjukhus. Diagnos pseudomonas i ett öra, jästsvamp i det andra örat. 
Diagnosen att få henne frisk handlade om promillechanser.
Hon blev sövd och spolad i öronen tre gånger samt blev behandlad med olika rengöringsmedel + olika örondroppar. Jag tänkte, så här kan jag inte fortsätta, bara blöta öron hela tiden, det gillar bakterier... Vårt val var avlivning eller att hitta en annan behandlig.

Idag är hunden helt frisk och det har jag två personer att tacka för, vår gulliga valpköpare Jenny Lundin och den underbara veterinären Åsa Bergvall. Jenny tipsade mig om Thornit som hon hade erfarenhet av som kennelflicka i England. Åsa, den härliga positiva som ställde upp på alternativ behandling. Utan er hade vi inte haft vår älskade hund kvar i livet idag. 

Vår tik behandlades konternuerligt med Thornit i 1,5 månad, sedan bar det av till Åsa för ny bakterieodling. SVAR noll bakterier kvar, båda öronen friska!!
Viken lycka, den går inte att beskriva!

Numera är vår tik en levnadsglad hund som gillar att jaga, springa runt och att leka. Tidigare trodde jag att hon helt saknade jaktlust, hon gick alltid i mina hasor på våra skogspromenader. Nu vet jag bättre, det gjorde ont i hennes öron när hon sprang.

I dagsläget (22 april 2006) går hon på en underhållsdos Thornit, det vill säga vid varje trimning och det är ungefär var tredje vecka. Jag vågar inte sluta med Thornit...

/Anna, ProPet Sweden & kennel With Touch